Těhotná Tereza (29): Těhotenství mě děsí k smrti!

od Nikola Jaroschová
   2 minuty čtení

Těhotenství je zlomovým okamžikem v životě každé ženy. V průběhu těhotenství ženy prochází hormonální změnou a nemusí být přesvědčeny o tom, že jsou na těhotenství připraveny nebo začnou pochybovat o tom, zda budou dostatečně dobrými matkami. S podobným problémem se nám svěřila Tereza, která si svým těhotenstvím není jistá. 

Můj přítel se na miminko velmi těší. Když mu řeknu, že jsem asi těhotná, bude štěstím bez sebe, ale já jsem vyděšená k smrti!

Je mi 29, pracuji jako recepční v hotelu a s přítelem Lukášem jsem tři roky. Lukášovi je 32 let a pochází z velké rodiny. Chce pokračovat v tradici a již dlouho dobu touží po dětech.

Mám všechny příznaky těhotenství, ale mám strach si udělat těhotenský test.

Pokud jsem opravdu těhotná, potrat nepřichází v úvahu, protože by mě přítel zcela jistě opustil. Má každá žena takový pocit na začátku těhotenství?

Tereza si není jistá svým těhotenstvím

Ludmila radí

Srdečně vás zdravím, Terezo! Těhotenství je zázrak přírody, který s ženou cloumá tak, jak nikdy předtím nezažila.

Neustále si opakujte, že pokud by těhotenství a následný porod byly tak hrozné, nikdo by to nedělal. Nebo rozhodně ne víckrát než jednou.

Svěřte se svému partnerovi se svými obavami a vysvětlete mu, že potřebujete jeho plnou podporu.

[do_widget id=colormag_featured_posts_slider_widget-22]

Pokud jste opravdu těhotná, začněte se připravovat na nový život. Musíte navázat kontakt s doktorkou a porodní asistentkou, které vás uklidní a připraví na těhotenství a následný porod. Hodně štěstí a gratuluji!!

A jak jste těhotenství prožívala vy?

Tvojechvilka.cz 

Související články