To Ne! Karlovi (29) se nedostává sex a může za to otec jeho ženy!

od Nikola Jaroschová
   2 minuty čtení

Dnes se Ludmile dostal pod ruku dopis od Karla, který pozoruje sexuální nezájem své manželky a přisuzuje to jejímu zneužití v dětství. Zneužití rodičem může dítě natolik poznamenat, že se z něj stane asexuální jedinec a nebo dokonce začne druhé pohlaví přímo nenávidět. Podívejme se na příběh Karla a jeho maželky.

Milá Ludmilo. Jsem velmi nespokojen se svým manželským sexuálním životem a bojím se, že je moje žena asexuální.

Nikdy nebyla žádná nymfomanka, ale před svatbou jsme žili běžný sexuální život. Oženili jsme se rok po randění a čekal jsem že se její sexuální touha zvýší nebo bude stagnovat. Její chuť je ale nulová, nejeví o sexuální hrátky vůbec žádný zájem a na pobídku k milování mi odvětí, abych se šel uspokojit sám.

[do_widget id=colormag_featured_posts_slider_widget-22]

Je nám oboum 29 let, oba jsme se brali z lásky, takže tomu vůbec nerozumím. Jednou se mi svěřila povrchově s tím, že byla zneužita svým otcem, ale od té doby o tom znovu nemluvila a odmítá se o tom bavit.

Může v tom být ten problém? Co mám udělat, abych přiměl ženu se se mnou opět milovat?

 

Karel připodobňuje jeho manželství spíše ke kamarádství

Karel připodobňuje jeho manželství spíše ke kamarádství

 

Ludmila radí

Děkuji za dopis, Karle. Zneužití vlastním rodičem patří mezi nejohavnější činy, které ovlivní celý zbytek života zasaženého dítěte. Proto pokud byla vaše žena zneužita jako dítě a nebyla jí dopřána odborná pomoc, není překvapením, že je tím váš sexuální život ovlivněn.

Doufám, že ji milujete natolik, že se sexu můžete na nějakou dobu vzdát a snažit se s ní tento problém vyřešit.

Sdělte jí, že se chcete více dozvědět o jejím osobním životě před vaším vztahem. Také zkuste začít nějakou svojí příhodou, která by ji mohla přesvědčit o tom, že se před vámi nemusí stydět.

Pokud by odmítala nebo by to nepomohlo, obrátila bych se přímo na odborníka.

 

Tvojechvilka.cz

 

Související články