Skandi styl: TOP 5 jídelních stolů, které musíte mít!

od Nikola Jaroschová
   3 minuty čtení

Skandinávský styl se v poslední době stává oblíbeným stylem, kterým se moderní rodiny rády obklopují. Celé své byty a domy stylizují do tzv. skandi stylu. Jedním z nejdůležitějích prvků, který rozhoduje o celkovém vzhledu místnosti, je jídelní stůl. Do skandi stylu se hodí zejména dřevěné stoly s bělavým nátěrem, ale nebojte se vyzkoušet i netradiční variantu, jako třeba vyskládané a nabarvené palety, které mohou sloužit jako stůl i jako posezení. Podívejme se na 5 možností, jak můžete svůj obývací pokoj obohatit pravým stolem ze severu!

1. Plastové židle a dubový masiv

Dubový masiv působí přímo luxusně

Plastové bílé židle jsou ostříleným prvkem nejen ve skandinávském stylu. Společně s masivní dubovou deskou se skvěle doplňují. Pokud má navíc stůl nohy obarvené na bílo, krása je na světě. Jemná dekorativní váza s čerstvými květinami provoní celý obývací pokoj.

 

2. Kulatý stůl

Kulatý dubový stůl se hodí do menších prostorů

Kulatý stůl z bílého dubového dřeva se hodí nejen do obýváku, ale velmi umě doplní i malou terasu či zimní zahradu. Vřele doporučujeme rovnou zakoupit i židle a lavici ze stejného materiálu, abyste měli soupravu kompletní.

 

3. Americký topol s kovem

Neradi se opíráte? Potom je tato kombinace přímo pro vás

Netradiční, leč mnohými oblíbený americký topol doplněný černým kovem. Na první pohled může stůl působit jako tři lavice vedle sebe, ale vězte, že Vám tento styl rozzáří prostor nevídaným způsobem. Opět se může kombinace použít i na terasu.

[do_widget id=colormag_featured_posts_slider_widget-26]

 

4. Týkové dřevo pro přírodní pohodu

Týkové dřevo je pro skandi styl jako dělané

 

Týkové dřevo mají v oblibě zejména farmáři a podobně, přírodně ladění nadšenci. Dřevo působí teple a obohatí celou místnost. Tento styl výborně ladí s koženými židlemi, které dodají pocit luxusu a pohody.

 

5. Skleněno-ocelový zázrak

Sklěneno-ocelový stůl působí magicky

Na konec jsme si nechali opravdovou specialitu. Sklo nahoře, jinak ocel! Masivní nohy ve tvaru nedokončeného obráceného V působí přímo magicky. S decentně laděným kobercem je to skutečná výhra.

 

A který stůl vyhrál u vás?

 

Tvojechvilka.cz

 

Související články