Jak zaručeně poznat farmáře: S naším návodem vám žádný neuteče

od Nikola Jaroschová
   2 minuty čtení
Farmar

Zdroj: Shutterstock

Poznat farmáře je pro někoho komicky jednoduché, zatímco pro jiného je to nadlidský úkol. O farmářích (a farmářkách) je známo, že jsou často oddaní své práci, která je pro ně zároveň i životní vášní a podle toho vypadá i jejich postava.

Nejedna žena touží mít za svého manžela pravého, pracovitého farmáře. V poslední době vídám okolo sebe hodně svobodných zemědělců, kteří by se rádi seznámili, ale nemají zkrátka čas. Podívejme se dnes na znaky pravých farmářů a na to, jak je poznat.

1. Ruce

Vzhledem k tomu, že drtivá většina práce farmáře probíhá manuálně, bude mít správný farmář ruce větší a hrubší než většina populace (zejména měšťáků). Není vyjímka, když u něj uvidíte na rukou praskliny, které si bude ošetřovat krémem.

2. Chůze

Farmáři jsou zvyklí chodit po svém rajonu celé dny, proto si u nich všimnete dlouhých, mohutných kroků. Vemte ho do rušného obchodního centra nebo na krátké schody do paneláku a bude mít velký problém! Vyjímkou nebudou ani ruce odtažené od těla. Celoživotní chození s kýblema v ruce se někdě projevit musí!

3. Oblečení

Zatímco někteří vyhledávají střípky nejnovější módy, farmáři mají okolo sebe obvykle pomocnou ruku něžného pohlaví, která jim s módním stylem pomáhá. Nutno zdůraznit, že většina z nich si ale ze současné módy nic nedělá a trvá hodně dlouho, než vymění svůj pohodlný úbor!

4. Svaly

Jeden z nejlehčích znaků, kterým oplývá každý farmář. Velké a pevné svaly, a to i na neobvyklých místech. Je to způsobeno (pro jiné lidi) neobvyklou činností, jako je dojení. Vidíte svalnatého muže s razantním krokem? To bude farmář!

5. Vlasy

Většina farmářů nemá čas chodit každé tři týdny ke svému kadeřníkovi, aby jim upravil každý vlásek na hlavě. Neříkám, že farmáři chodí neupravení a zarostlí. Nicméně vousy, delší vlasy a popřípadě stylový farmářský klobouk nebude vyjímkou.

Jste farmář/ka? Jaké další vlastnosti farmářů nám unikly?

Autor: redakce

Související články