Týna (48): Manželský sex se nám po 20 letech zhroutil

od Nikola Jaroschová
   2 minuty čtení

Okolo manželského sexu koluje nespočet fám a i vy jste si jich jistě mnoho poslechli nebo přečetli na internetu. Pravda je ovšem taková, že tak, jako je každý vztah a manželství jiné, tak jiný je i sexuální život jejích aktérů. Do redakce nám napsala pravidelná čtenářka Týna, která má i po 20 letech manželství stále chuť na erotické hrátky s manželem, ale jemu se do „toho“ nechce. Jak vidí manželský sex sexpertka Ludmila?

Ahoj Ludmilo,

doufám, že neruším tvé předvánoční přípravy a vánoční klid.

Vždy jsme s manželem mívali idylický vztah a sexuální život, milovali jsme se i několikrát do týdne, zkoušeli nové polohy a rádi jsme experimentovali.

V poslední době je ale manžel vždy „příliš unavený“ nebo se mu jednoduše do ničeho nechce, když zabrousím na téma sexu.

Je mi to líto, protože jinak máme skvělý vztah. Jsme spolu více než 20 let, mně je 48 a jemu 53 let. Ze svého pohledu mám stále chuť být sexuálně aktivní a nepřipadám si jako někdo, kdo by patřil do starého železa. 

Snažila jsem se ho nalákat svůdným erotickým prádlem, koukat s ním na filmy pro dospělé nebo mu přes den posílat svádějící smsky, ale jeho to prostě nezajímá.

Byl u svého lékaře, který mu dal Viagru, ale on ji odmítl užívat.

Bohužel vše toto vede k našim častým hádkám a nevím jak dál. Cítím se tak nemilovaná a zraněná uvnitř. Co mám dělat?

Viagra dokáže vyřešit mnoho sexuálních problémů. Problém Týny a jejího manžela ale nevyřešila

Ludmila radí

Milá Týno! Vůbec mě nerušíte. Naopak jsem ráda, že jste přemohla svůj stud a napsala jste mi.

Vypadá to, že je váš manžel upřímný ke svému lékaři, ale ne k vám. Pokud mu doktor předepsal Viagru, tam dole už nebude nejspíš fungovat tak, jako dřív a to ho může trápit.

Řekněte mu, že se obáváte o pokračování vašeho vztahu a máte strach i o něj. Zkuste s ním promluvit a dejte mu najevo, že i pokud má nějaký problém, vám to nevadí a před 20 lety jste mu slíbila, že s ním budete v dobrém i ve zlém (problém s erekcí snad není to nejhorší!).

Udělejte mu masáž celého těla, dejte si záležet na citlivých partiích a uvidíte!

Přeji mnoho zdaru,

Ludmila

 

Zajímají vás další rady sexpertky Ludmily? Přejděte na sekci „Vaše příběhy„.

 

Tvojechvilka.cz

Související články