Tvoje léto 2019: Jaké bude podle Chrysalis tarotu?

od Nikola Jaroschová
   2 minuty čtení

Středověká krása a šarm, zářivé barvy, víly a hroznové víno v symbolice, kam se podíváš. Chrysalis tarot je ten pravý pro jiskřivé nahlédnutí pod pokličku  letošnímu létu. Otázku nebudeme vymýšlet složitou – jednoduše: CO JE VÝHODOU a co je NEVÝHODOU letošního léta 2019? Tak schválně, jestli v tom něco bude i pro vás!

Léto s podporou Múzy, Královny spirál

Silná stránka letošního léta je o ženské síle, moudrosti, péči, o propojení se svou moudrostí, která má své kořeny v minulosti. Či ještě lépe řečeno – v již prožitém. Dokáže své zkušenosti vzít a použít je pro tvorbu budoucnosti. Dobré i zlé. A dlužno říci, že při pohledu na kartu „nevýhod“ letošního léta, budeme tuhle schopnost potřebovat dvojnásob.

Jak tedy léto využít? Nebojte se zahledět se do budoucnosti s nadějí, klidně vzít v potaz i jiné úhly pohledu, udělat něco jinak, vyjet z vyšlapaných cestiček, zvláště pak, když už cítíte jistou neuspokojenost nebo neúspěch z toho, na čem pracujete tak dlouho, kudy jdete tak dlouho a výsledky v nedohlednu: možná jen stačí trošku změnit směr. Nebojte se začínat nové projekty, ať už v oblasti zdraví, životního stylu, práce nebo ve svém přístupu ke vztahům.

Karta také naznačuje, že právě takové výzvy osudu, abychom něco udělali jinak – či nečekané a doslova zázračné možnosti, budeme mít častěji než kdy jindy. Ale je třeba jediné – využít je. Nezabít je tím, že k nim přistoupíme postaru.

IMG 20190716 120053

IMG 20190716 120053

Léto s opatrností Psýché

Svět a karta Psýché je citlivé období, ve kterém se loučíme s minulostí, a to nejen díky tomu, že přichází něco nové, ale pro někoho to také může být nepříjemné období konců, ze kterých přechodně vstupuje do stavu nula. Ale během léta se i to nové rozjede, nebojte se. Právě ty konce i začátky nás mohou stejnou měrou děsit. Největším problémem tohoto léta je vlastně zároveň to, co je jeho výhodou – všechno nové a jiné. Strach něco nechat za sebou, strach do něčeho vkročit. Strach být sami sebou.

Odhoďte tedy obavy, že to, co se před vámi během léta začne rozprostírat není pro vás.

Definitivně tady jedna věc končí a druhá začíná – je čas začít novou životní fázi.

A jak je to u vás?

Použité karty: Chrysalis tarot, Synergie, 2019

Související články