Ošklivý Matěj (27) v depresi! Na Vánoce zůstal sám!

od Nikola Jaroschová
   < 1 minuta čtení

Vánoce jsou svátky klidu a míru. Je to období, ve kterém se sjíždejí rodiny k jednomu stolu, aby mohly společně strávit aspoň tento vzácný čas. Ačkoliv se nám můžou vánoční svátky jevit jako naprostá idylka, ne každému způsobují radost a potěšení. Své o tom ví i Matěj (27), který by strávil Vánoce úplně sám, a tak si raději vzal směny v práci. Co chtěl poradit od sexpertky Ludmily? To se dozvíte v dalším pokračování „Vašich příběhů„.

Ano, strávil jsem Vánoce úplně sám. Ve svých 27 letech jsem z toho v depresi.

Celý minulý rok jsem organizoval srazy s kamarády, příjemná setkání, pomáhal jsem, komu jsem mohl a tam, kde bylo třeba.

Navzdory všem těmto skutkům nemohu za boha najít přítelkyni. Před nějakou dobou jsem se na jedné akci setkal s krásnou dívkou, vyměnili jsme si čísla a vše se jevilo nadějně. Ale druhý den, když jsem jí volal, tak mi sdělila, že asi musela být dost opilá, když mi byla ochotná dát vůbec číslo na mobil.

[do_widget id=colormag_featured_posts_slider_widget-22]

To opět zranilo moje city. S rodiči jsem být na štědrý den samozřejmě nechtěl, takže jsem si přizpůsobil program a vzal v práci směny na celé Vánoce.

Co mám dělat? Jak si najít přítelkyni a nebýt na Vánoce konečně sám?

Ludmila radí

Upřímně Vás lituje, Matěji! Pracovat přes Vánoce byl asi nejlepší nápad, co Vás mohl napadnout. Snažte se najít nové zájmy, rozšiřte okruh přátel a družte se.

Většina vztahů začíná jako kamarádství, které se později přehoupne do vztahu.

Ve svých mladých letech jsem měla kamaráda, který se kamarádil (skoro) jen s dívkami a měl takhle více než 25 „terčů“. Jak myslíte, že dopadl? Nakonec nevěděl, po které dřív skočit!

Ludmila

 

A jak jste trávili Vánoce vy? Dejte nám vědět!

 

Tvojechvilka.cz

Související články