Zhrzená Patricie (23): Proč nesnáší seriál Přátelé?

od Nikola Jaroschová
   2 minuty čtení

Spousta z nás, kteří fandíme americkému seriálu Přátelé (Friends), jsme snili o podobném příběhu. Odejít ze školy, nastěhovat se do jednoho prostorného bytu s kamarády a ideálně si z jednoho ze spolubydlících udělat přítele. Podobnou touhu měl i Felix, který bydlel v pronajatém bytě s přítelkyní a rozhodl se přizvat své dva kamarády. Proč je potřeba odborný názor naší sexpertky Ludmily? Sledujte další kauzu z „Vašich příběhů“.

 

Ahoj Ludmilo,

Jmenuji se Patricie a nikdy bych nevěřila, že budu nucena ti psát. Šťastně jsem se v maturitním ročníku zamilovala do mého spolužáka Felixe. Náhoda tomu dala, že jsme oba odešli studovat na vysokou školu do Prahy, takže jsme si logicky pronajali společně byt.

 

Vše fungovalo skvěle, společně jsme nakupovali, uklízeli, myli nádobí, hráli si, tulili se a byli jsme zkrátka šťastně zamilovaní.

[do_widget id=colormag_featured_posts_slider_widget-22]

Dokázali jsme to takto táhnout 2 roky, než Felix přišel s „geniálním“ nápadem. Oba milujeme seriál Přátelé a nějakou dobu jsme se zamýšleli nad tím, jaké by to bylo, kdyby u nás bydleli naši společní přátelé.

Jednou večer za mnou Felix přišel a celý se rozohnil nad nápadem, že by u nás bydleli jeho dva kamarádi ze školy. Moc se mi to nelíbilo, ale pod slibem, že to je jen dočasně, jsem svolila.

Od té doby se ale vše radikálně změnilo. Vařila jsem jen já a dočkala jsem se sotva slova <děkuju>. Nákupy, mytí nádobí, uklízení, to vše zůstalo na mně a ti 3 jen hráli hry na počítači a užívali si jejich volný čas.

Velmi mě to zamrzelo, a mrzutost přešla až k nepřekonatelnému vzteku. Nedokázala jsem pochopit, proč už mě Felix neuznává, proč se vše najednou změnilo a proč mám být doslova za služku.

Dopadlo to tak, že jsem se s Felixem rozešla, odešla z „mého“ vysněného bytu do jiného pronájmu a ocitla jsem se bez přítele.

Ráda bych svého Felixe zpět, ale toho, který se ke mně uměl chovat, byl pozorný a pomáhal mi v domácnosti. Dokážeš mi poradit?

Související články