Lákavá kuchařka plná výtečných receptů na zdravé dobroty, které musíte rozhodně ochutnat. Hned od první strany se vám budou sbíhat sliny, tak jako mě a budete si chtít…
recepty
-
-
Ano, jaro je konečně tady! A venku na zahrádce se zelená spousta bylinek, které lze využít nejen k jarní očistě organismu, ale i celkovému detoxu. K tomu všemu…
-
Přijela nečekaná návštěva a vy zrovna nemáte, co byste jim nabídli ke kávě? Nevadí! Upečte jim velmi rychlou a poměrně jednoduchou hrnkovou bábovku. Je nejen rychlá, ale i…
-
Každý z nás se alespoň jednou v životě přistihne před zrcadlem, jak si kontroluje svoje faldíky na břiše nebo velikost svého pozadí. Kolikrát jste si už řekli, že…
-
Jaro je ideální čas na bubliny a bublifuky. Co si budeme povídat, děti bubliny přímo milují, rády je foukají a radostně u nich poskakují.
-
Jahodová sezóna sice ještě nezačala a ještě si na ní nějaký ten čas počkáme, ale o rebarboře to už říci nemůže. Právě začíná na záhonku krásně růst…
-
Pokud milujete borůvky a sladké, je tenhle koláč pro vás jako dělaný. Je sladký, ale i lehký a křehký zároveň, a když ho doma upečete, tak se po…
-
Křehké sušenky s nádechem levandule, které si zamilují nejen děti, ale i dospělí. A nemusíte mít strach, že nějaké zbydou, vždycky se po nich zapráší. Suroviny: 300 g másla…
-
Těsto z mozzarelly a banánů? Bez špetky mouky! Se šťavnatou makovou náplní? Neumím si představit nic jiného. A nemusíte mít ani slabost pro záviny, banány a mák. Už…
-
Kotlety s rýží a vínem na tento způsob dělám moc ráda doma, máme je s celou rodinou moc rádi. Na vepřové zkrátka nedám dopustit!
-
Vejce s křenem bylo nejoblíbenější jídlo mého, dnes již zesnulého, otce. Vždycky, když přišel večer z pole, maminka mu uvařila vajíčka a on…
-
Zapečené brambory s lilkem a rajčaty jsou jedno z mých nejoblíbenějších jídel. Zdravé, lehké, jednoduché. Kredit za tento recept putuje paní Marii Rottrové!
-
Citrónové brambory jsou úžasnou, nízkokalorickou bombou, kterou musíte vyzkoušet. Jedná se o rychlé a levné jídlo, které oceníte nejen na jaře.
-
Kuře z Marseille je typická jihofrancouzská pochoutka a tomu odpovídá i samotná chuť kuřete. Dejte jihofrancouzskému kuřátku šanci a nebudete litovat.