Francouzská cibulačka se od té české liší některými ingrediencemi, ale určitě stojí za vyzkoušení! Jakou cibulačku preferujete Vy?
recepty
-
-
Cibulačka je oblíbená polévka zejména mezi farmáři! Bývá často označována jako polévka podzimní, ale já ji ráda dělám pravidelně po celý rok.
-
Dnes se podíváme na salát z vařeného hovězího, který do mé kuchyně už nějaký ten pátek patří. Připravte ho na nedělní oběd s tchyní a budete za hvězdu!
-
Hráškový krém není ani tak polévka, jako spíš výtečná omáčka. Považuje se za lehké, jarní jídlo, které je vhodné i pro vás, kteří držíte dietu!
-
Smažená jablíčka patří k mým vůbec nejoblíbenějším moučníkům. Kdykoliv mým milovaným přichystám smažená jablíčka, nikdo z nich nikdy neodolá.
-
Pokud dáte flekům se zelím šanci, uvidíte, že se po nich jen zapráší, a budete mít co dělat, abyste si uloupila aspoň malou porcičku!
-
Zelňačka může sloužit jako polévka před hlavním jídlem, ale nebojte se ji servírovat i jako hlavní chod s rohlíkem nebo chlebem. Je to skutečně výživné jídlo, takže se skvěle hodí pro velké jedlíky.